De markt is volop in beweging en biedt nieuwe kansen

Om werkelijk onderscheidend te zijn ten opzichte van concurrenten voorziet Private Label Petfood bestaande, kwalitatief bewezen producten van een meerwaarde, namelijk uw Private Label. 
 
Hierdoor heeft u exclusiviteit, een optimale klantbinding en extra naamsbekendheid. U kunt uw klanten namelijk natuurlijke voedingen aanbieden, kwalitatief vergelijkbaar met de bekende merken, echter met een aantrekkelijkere verkoopprijs en een uitstekende marge!
 

Ontdek de Speciale Voordelen van Private Label!

 

100% Graanvrij

Geperste Brokken

Gehydrolyseerd

 
Een zeer brede selectie 100% Graanvrije voedingen in verschillende varianten en smaken. Van puppy tot senior honden. Een zeer brede selectie Geperste Brokken van Premium & Super Premium kwaliteit in verschillende varianten en smaken. Een hondenvoeding speciaal ontwikkeld voor honden met een voedingsallergie. Uitsluitend met gehydrolyseerde eiwitten.

 

Basic

Premium

Super Premium

 
Een zeer brede selectie brokken van Basis kwaliteit. Een zeer brede selectie brokken van Premium kwaliteit. Een zeer brede selectie brokken van Premium kwaliteit.

 

Vers Vlees

Kattenvoer

100% Graanvrij

 
Een brede selectie Vers Vlees voedingen in verschillende smaken en varianten. Een zeer brede selectie kattenvoer van Basic tot Super Premium kwaliteit met specifieke eigenschappen. Speciaal voor katten met gevoeligheden, intolerantie en kieskeurige katten.

 

Jerkey & Rolls

Nogaas

Botjes & Hartjes

   

 

100% Graanvrij

Hondenkoekjes

Botten & Kluiven

 

 

Gedroogd

Vegetarisch

Supplementen