Grootverbruiker

Bent u grootverbruiker op het gebied van honden- & kattenvoeding. Met scherpe inkoopprijzen, gratis bezorging aan huis, ruime keuze en super korte levertijden bent u bij Private Label Petfood aan het juiste adres!  
     

Ruime keuze

Puppy/kitten, volwassen of senior: Private Label Petfood biedt volop keuze uit geëxtrudeerde en geperste brokken in het Basic, Premium en Super Premium segment. 

Ook voor gevoelige/kieskeurige honden en katten, met overgewicht, binnenhuis katten en junior honden, hebben wij een passende voeding.

 

Uitstekende A-merk kwaliteit

De Private Label producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en hebben een permanente hoge kwaliteit die elke kwaliteitscontrole met glans doorstaat (GMP+ en IFS- certificaat). 

Wij bieden u een zeer breed assortiment honden- en kattenvoeding, kwalitatief vergelijkbaar met de bekende merken, echter tegen een scherpe prijs.

Kleine hoeveelheden of palletkorting

Alle honden- en kattenvoedingen hebben wij ruimschoots op voorraad in een standaard verpakking. Hierdoor kunt u bestellen vanaf kleine besteleenheden, met Palletkortingen én Mix-pallets.

U zit bij Private Label Petfood niet gebonden aan grote afname per soort zoals bij andere leveranciers. U stelt zelf uw pallet samen met daarop bijvoorbeeld verschillende hondenvoedingen en verpakkingen.

 

Uw speciale voordelen 

   
- Vanaf kleine besteleenheden.
- Grote Palletkortingen én Mix-pallets.
- Kwaliteit vergelijkbaar met de bekende merken.
- Scherpe inkoopprijzen én uitstekende winstmarge.
- Super korte levertijden, één werkdag.
- Ruime keuze voor alle ras honden.
  - Uitstekende winstmarge bij doorverkoop.
- Dropshipping Programma (rechtstreekse leveringen).
- Exclusiviteit en extra naamsbekendheid.
- Verpakking voorzien van uw eigen huisstijl label.
- Kies zelf uw producten.
- Extra bron van inkomsten.
 

Doorverkoop mogelijkheden

Natuurlijk bent u helemaal vrij om de honden- en kattenvoedingen te verkopen aan een eigen klantenbestand in uw regio. En met het speciale dropshipping programma kunt u direct verkopen in heel nederland. Wij versturen de verpakking met de pakkettendienst direct naar uw klant. 

Dit betekent voor u géén vooraad, géén investeringen en géén risico. De klant zal denken dat u de bestelling heeft verzonden omdat u staat gekenmerkt als afzender.

 

Aanvragen

Wilt u een overzicht van onze honden- & kattenvoedingen, inkoopprijzen, palletkortingen en advies-verkoopprijzen? Of wilt u onze producten bestellen? Vraag dan hieronder een wachtwoord aan om in te loggen.