Cattery

Als Cattery bent u altijd opzoek naar de allerbeste kwaliteit voor uw katten. Voor een gelukkig en lang leven is een uitgebalanceerde voeding van essentieel belang voor opgroeiende kittens en volwassen katten. Voedingen speciaal aangepast aan de levensfase en de specifieke voedingsbehoefte van uw katten.    
     

Ruime keuze

Kitten, volwassen of senior: Private Label Petfood biedt volop keuze uit geëxtrudeerde in het Basic, Premium en Super Premium segment. 

Ook voor gevoelige/kieskeurige katten, katten met overgewicht en binnenhuis katten hebben wij een passende voeding. Daarnaast hebben wij ook een ras specifieke voeding.

 

Uitstekende A-merk kwaliteit

De Private Label producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en hebben een permanente hoge kwaliteit die elke kwaliteitscontrole met glans doorstaat (GMP+ en IFS- certificaat). 

Wij bieden u een zeer breed assortiment hondenvoeding, kwalitatief vergelijkbaar met de bekende merken, echter tegen een scherpe prijs.

Kleine hoeveelheden of palletkorting

Alle kattenvoedingen hebben wij ruimschoots op voorraad in een standaard verpakking. Hierdoor kunt u bestellen vanaf kleine besteleenheden, met Palletkortingen én Mix-pallets.

U zit bij Private Label Petfood niet gebonden aan grote afname per soort zoals bij andere leveranciers. U stelt zelf uw pallet samen met daarop bijvoorbeeld verschillende hondenvoedingen en verpakkingen.

 

Uw speciale voordelen 

   
- Vanaf kleine besteleenheden.
- Grote Palletkortingen én Mix-pallets.
- Kwaliteit vergelijkbaar met de bekende merken.
- Scherpe inkoopprijzen én uitstekende winstmarge.
- Super korte levertijden, één werkdag.
- Ruime keuze voor alle ras honden.
  - Uitstekende winstmarge bij doorverkoop.
- Dropshipping Programma (rechtstreekse leveringen).
- Exclusiviteit en extra naamsbekendheid.
- Verpakking voorzien van uw eigen huisstijl label.
- Kies zelf uw producten.
- Extra bron van inkomsten.
 

Verkopen aan kittenkopers

Natuurlijk bent u helemaal vrij om de kattenvoedingen te verkopen aan een eigen klantenbestand in uw regio. En met het speciale dropshipping programma kunt u ook hondenvoeding direct verkopen aan kittenkopers in een heel nederland. Wij versturen de verpakking met de pakkettendienst direct naar uw klant. 

Dit betekent voor u géén vooraad, géén investeringen en géén risico. De klant zal denken dat u de bestelling heeft verzonden omdat u staat gekenmerkt als afzender.

 

Aanmelden

Wilt u een overzicht van onze honden- & kattenvoedingen, inkoopprijzen, palletkortingen en advies-verkoopprijzen? Of wilt u onze producten bestellen? Vraag dan hieronder een wachtwoord aan om in te loggen.