Hondenvereniging

Als hondenvereniging bent u altijd opzoek naar de allerbeste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U kunt als hondenvereniging extra voordelig inkopen voor alle leden. Hierdoor hebben alle leden korting op honden- en kattenvoeding en heeft de clubkas een extra bron van inkomsten.   
     

Ruime keuze

Puppy, junior, volwassen of senior: Private Label Petfood biedt volop keuze uit geëxtrudeerde en geperste brokken in het Basic, Premium en Super Premium segment. 

Ook voor gevoelige/kieskeurige honden, sport honden, honden met overgewicht en junior honden, hebben wij een passende voeding.

 

Uitstekende A-merk kwaliteit

De Private Label producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en hebben een permanente hoge kwaliteit die elke kwaliteitscontrole met glans doorstaat (GMP+ en IFS- certificaat). 

Wij bieden u een zeer breed assortiment hondenvoeding, kwalitatief vergelijkbaar met de bekende merken, echter tegen een scherpe prijs.

Kleine hoeveelheden of palletkorting

Alle hondenvoedingen hebben wij ruimschoots op voorraad in een standaard verpakking. Hierdoor kunt u bestellen vanaf kleine besteleenheden, met Palletkortingen én Mix-pallets.

U zit bij Private Label Petfood niet gebonden aan grote afname per soort zoals bij andere leveranciers. U stelt zelf uw pallet samen met daarop bijvoorbeeld verschillende hondenvoedingen en verpakkingen.

 

Uw speciale voordelen 

   
- Vanaf kleine besteleenheden.
- Grote Palletkortingen én Mix-pallets.
- Kwaliteit vergelijkbaar met de bekende merken.
- Scherpe inkoopprijzen én uitstekende winstmarge.
- Super korte levertijden, één werkdag.
- Ruime keuze voor alle ras honden.
  - Uitstekende winstmarge bij doorverkoop.
- Dropshipping Programma (rechtstreekse leveringen).
- Exclusiviteit en extra naamsbekendheid.
- Verpakking voorzien van uw eigen huisstijl label.
- Kies zelf uw producten.
- Extra bron van inkomsten.
 

Verkopen aan pupkopers

Natuurlijk bent u helemaal vrij om de hondenvoedingen te verkopen aan een eigen klantenbestand in uw regio. En met het speciale dropshipping programma kunt u ook hondenvoeding direct verkopen aan pupkopers in een heel nederland. Wij versturen de verpakking met de pakkettendienst direct naar uw klant. 

Dit betekent voor u géén vooraad, géén investeringen en géén risico. De klant zal denken dat u de bestelling heeft verzonden omdat u staat gekenmerkt als afzender.

 

Aanvragen

Wilt u een overzicht van onze honden- & kattenvoedingen, inkoopprijzen, palletkortingen en advies-verkoopprijzen? Of wilt u onze producten bestellen? Vraag dan hieronder een wachtwoord aan om in te loggen.