Super Premium Salmon & Potatoes - 100% Graanvrij

Super Premium Salmon & Potatoes is een 100% Graanvrije voeding op basis van Zalm & Aardappel van Super Premium kwaliteit voor volwassen honden van alle rassen.
 
Door gewoonweg granen (zoals tarwe, gerst, rogge en haver) te vermijden met daarbij Zalm als eiwitbron, is de kans op een allergische reactie of een glutenovergevoeligheid voor granen uitgesloten. De granen zijn vervangen door aardappelen, die zelden intolerantie kunnen veroorzaken bij honden.
 
Door zijn unieke samenstelling is deze licht verteerbare voeding op basis van Zalm & Aardappel een uitstekende keuze voor kieskeurige honden en honden met huid/vachtproblemen, voedselintolerantie en spijsverteringsproblemen. Het is een uitgebalanceerde Graanvrije voeding zonder chemische geur- kleur en smaakstoffen, 100% natuurlijk.
 
Dankzij de Omega 3 & 6 vetzuren en Prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide) houdt de hond met Super Premium Excellent Salmon & Potatoes een gezonde huid, glanzende vacht en een optimaal immuunsysteem.
 

 

Analyse    
Ruw eiwit 24.0 %
Ruw vet 14.0 %
Ruwe Celstof 2.7 %
Ruwe As 5.8 %
Calcium 0.65 %
Fosfor 0.52 %
Vocht 9.0 %
     
Vitaminen (per kg)    
Vitamine A 15.000 IE
Vitamine D3 1.500 IE
Vitamine E 100 MG
IJzer        (IJzersulfaat) 77 MG
Jodium    (Calciumjodaat) 1.4 MG
Koper       (Koper(ll)sulfaat) 13.5 MG
Mangaan  (Mangaan(ll)oxide) 28.0 MG
Zink          (zinkoxide) 135.0 MG
     
Samenstelling    
Aardappel, Zalm, bietenvezels, vet van gevogelte, heeleipoeder, gist, zalmolie, lijnzaad,  kruidenmix, FOS fructo-oligo-sacchariden, omega 3 en 6 vetzuren, vitaminen en mineralen.
   

 

Prijzen